Επίθεση στην κυβέρνηση για το μπαράζ παροχολογίας εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σημειώνοντας πως αυτό που κάνει είναι να γυρίζει στην παλιά κακή συνταγή των παροχών και των προσλήψεων στο Δημόσιο, χωρίς σχεδιασμό.

«Προσπαθεί να εξαπατήσει, για άλλη μια φορά, ανθρώπους πληγωμένους, ανθρώπους πιεσμένους, όπως είναι οι συνταξιούχοι, με τη συμφωνία για τη μείωση του αφορολογήτου αφαιρείται μια σύνταξη» τόνισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και υπογράμμισε πως «η μείωση του αφορολογήτου σημαίνει ότι παίρνει από το συνταξιούχο μια σύνταξη από τις 12 που σήμερα παίρνει. Οι βουλευτές αυτής της κυβέρνησης, από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ψήφισαν δύο φορές τη μείωση των συντάξεων.

«Είχαμε μειώσεις με προηγούμενες κυβερνήσεις, όχι τον καταιγισμό των μειώσεων που είχαμε επί της περιόδου Κατρούγκαλου και του νόμου Κατρούγκαλου, που τελικά αποδείχθηκε καταστροφικός για τους πολίτες, καταστροφικός για τις εισφορές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους πιστωτές να μειώσουν τις συντάξεις, μέτρο το οποίο χαρακτήρισε αχρείαστο το οποίο και αποδεικνύει ότι η αξιοπιστία της είναι πάρα πολύ περιορισμένη.

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, η ΝΔ θα ανοίξει τη συζήτηση για τη λελογισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού με στόχο να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.

«Στη ΝΔ έχουμε και τη δυνατότητα και την αξιοπιστία και τη γνώση και την εμπειρία να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα βοηθήσει την Ελλάδα να γυρίσει σελίδα» τόνισε η Μαρία Σπυράκη, επισημαίνοντας πως η χώρα σήμερα χρειάζεται ένα σταθερό περιβάλλον, ώστε να μπορούν οι ξένοι, αλλά και οι εγχώριοι επενδυτές, να επεκταθούν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο