Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ σε ΠΟΣΠΕΡΤ: Θα επανιδρύσουμε την ΕΡΤ χωρίς Καλφαγιάννηδες και γκαουλάιτερ

ΝΔ σε ΠΟΣΠΕΡΤ: Θα επανιδρύσουμε την ΕΡΤ χωρίς Καλφαγιάννηδες και γκαουλάιτερ

Σε πολύ σκληρό τόνο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ στην άνευ προηγουμένου επίθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ στον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις δηλώσεις του μετά την μετά την συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστών της ΕΡΤ, στις αρχές τις εβδομάδας

Σε πολύ σκληρό τόνο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στην άνευ προηγουμένου επίθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ στον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστών της ΕΡΤ, στις αρχές τις εβδομάδας.

Στην ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως δεν την εξέπληξε το παραλήρημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, ενώ επισημαίνει ότι το ΔΣ της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν φαίνεται να ενοχλείται από «τις κατάπτυστες ανακοινώσεις της που εκδίδονται εδώ και τρία χρόνια».

Τέλος τονίζει ότι είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει μια «νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ» στην οποία «δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν εκπλήσσεται από τη νέα παραληρηματική ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Όπως και από το γεγονός ότι το Δ.Σ. της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν δείχνει καν να ενοχλείται από τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει, εδώ και τρία χρόνια, μια δράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την Ε.Ρ.Τ. ως φέουδό της και δεν το κρύβει καν.

Είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στη σημερινή ΠΟΣΠΕΡΤ τι σημαίνει αξιολόγηση. Πόσο μάλλον αμεροληψία στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές

Επειδή, όμως, οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν θα απολυθεί κανείς από το μόνιμο προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. προκάλεσαν την εύλογη αγανάκτηση όσων τηλεθεατών έχουν απομείνει να παρακολουθούν -έστω και τυχαία στο ζάπινγκ- το όργιο της Συριζαϊκής προπαγάνδας, οφείλουμε μια αυτονόητη διευκρίνιση:

Στη νέα ακομμάτιστη Ε.Ρ.Τ. που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Νέα Δημοκρατία, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες απαιτούν να έχουν μια δημόσια τηλεόραση πολυφωνική και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα την απολαμβάνουν πολύ σύντομα και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανακοίνωσή της κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι συναντήθηκε με «εκπροσώπους μιας ολιγάριθμης διασπαστικής ομάδας εργαζομένων στην ΕΡΤ και όσα είπε έφερε ξανά στο νού μας τι σημαίνει νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα». Τόνισαν δε,  ότι «οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δεν είναι πρόβατα για κούρεμα και σφαγή, αλλά δημοκράτες πολίτες που όπως απέδειξαν και στο παρελθόν ξέρουν να υπερασπίζονται τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, τη δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024