Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tο Deree ανοίγει τις πόρτες του σε νέους υποψήφιους

Tο Deree ανοίγει τις πόρτες του σε νέους υποψήφιους

Μία σημαντική ημερίδα γνωριμίας για τους μελλοντικούς φοιτητές

Με άξονα το μέλλον και το βλέμμα στραμμένο στην εκπαίδευση και την ενημέρωση των υποψήφιων φοιτητών, το Deree – The American College of Greece σάς περιμένει από κοντά για να λύσει όλες σας τις απορίες. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και οι γονείς τους μπορούν να φιλοξενηθούν στους χώρους του campus στην Αγία Παρασκευή και να εξερευνήσουν τις προοπτικές φοίτησης. Με αυτόν τον τρόπο θα ενημερωθούν από πρώτο χέρι για ποιο λόγο το Deree είναι μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση.

Την 1η Σεπτεμβρίου, η μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση του Deree συστήνει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές τον κόσμο του Deree και το υψηλό επίπεδο σπουδών του, ενόψει της νέας ακαδημαϊκής περιόδου που ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου. Το Discover Deree Day είναι μία ημερίδα γνωριμίας για τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους, οι οποίοι θέλουν γνωρίσουν το Deree από κοντά και να ανακαλύψουν όλα όσα έχει να προσφέρει! Και είναι πολλά…

Αν νομίζετε πως η επίσκεψη θα καταλήξει σε μία επιγραμματική παρουσίαση του κύκλου των σπουδών, τότε κάνετε λάθος. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κατευθύνσεις σπουδών, το πρότυπο  αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, τις πρωτότυπες εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, τις πολλαπλές ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο! Ακόμη, θα ξεναγηθούν στο σύγχρονο campus του Κολλεγίου, θα συζητήσουν με καθηγητές, συμβούλους εγγραφών και σπουδαστές του Deree, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ένα από τα ακόλουθα μαθήματα: Περιβαλλοντική Επιστήμη, Χρηματοοικονομικά, Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Ψυχολογία, Ναυτιλιακά ή Θέατρο.

Πιο αναλυτικά, θα ενημερωθούν για όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία επιλογή σπουδών:

Τα 26 καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις συντονισμένες με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Διοίκηση επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Ναυτιλιακά, Περιβαλλοντικές Επιστήμες, Καλές τέχνες, ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες και πολλά περισσότερα οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NEASC, OU).

Το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών για τους φοιτητές ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ). Εκτός από πολύτιμη εκπαιδευτική ευκαιρία, η συμμετοχή σε ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι και εμπειρία ζωής για τον κάθε φοιτητή. Αυτήν τη στιγμή, το πρόγραμμα παρακολουθούν περισσότεροι από 720 παράλληλοι φοιτητές συνδυάζοντας διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα, με στόχο να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο ή μία υποειδίκευση και να ενισχύσουν τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας. Οι αριστούχοι φοιτητές του Προγράμματος Παράλληλων Σπουδών μπορούν να διεκδικήσουν τις υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τα μοναδικά προνόμια που τις συνοδεύουν.

Συγκεκριμένα,

-Τις δυνατότητες για σπουδές σε περισσότερα από 65 διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο του προγράμματος Study Abroad, για ακαδημαϊκή περίοδο ορισμένης διάρκειας, με δίδακτρα Deree ή/και υποτροφία.

-Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τη συμμετοχή των φοιτητών σε business events και επαγγελματικές εκθέσεις.

-Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από 72 χώρες, καθηγητές με διδακτική πείρα στο εξωτερικό, και επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά.

-Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 4,3 εκατ. ευρώ για το έτος 2018-19.

-Τη νέα, υπερσύγχρονη  αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών που θα προσφέρει στους φοιτητές ένα κορυφαίο καινοτόμο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αφού είναι μοναδική σε μέγεθος και τεχνολογία σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στη ΝΑ Ευρώπη και πρώτη στα Βαλκάνια.

Μια βόλτα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος μπορεί να σας πείσει γιατί το Deree είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Στο Discover Deree Day θα μπορούν να εγγραφούν υποψήφιοι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το νέο ακαδημαϊκό έτος και να γίνουν οι επόμενοι ολοκληρωμένοι επαγγελματίες και προσωπικότητες. Τι σας κρατάει από το μέλλον; Discover Deree Day and… create your future self!

Για να παρακολουθήσουν το Discover Deree Day, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024