Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον εισαγγελέα οι δράστες του φονικού στου Φιλοπάππου

Στον εισαγγελέα οι δράστες του φονικού στου Φιλοπάππου

Με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή πρόκειται να οδηγηθούν οι συλληφθέντες για το έγκλημα στου Φιλοπάππου.

Στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα οι συλληφθέντες για το έγκλημα στου Φιλοπάππου.

Ο 25χρονος φοιτητής βρέθηκε στον γκρεμό συνεπεία της απειλής που δέχθηκε με μαχαίρι από δυο δράστες με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, όπως τόνισε η Αστυνομία κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης.

Οι δύο από τους τρεις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν και ομολόγησαν είναι Πακιστανοί ηλικίας 17 και 28 ετών, ενώ ο τρίτος είναι 25χρονος Ιρακινός , ο οποίος παραδέχθηκε την παρουσία του στο σημείο.

Η πτώση του 25χρονου φοιτητή είναι συνέπεια της ληστείας, είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός τμήματος ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτης, ενώ ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης, επισήμανε ότι συνεργάστηκαν πολλές αστυνομικές υπηρεσίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προσθέτοντας ότι υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Πώς οι δράστες προσέγγισαν τον άτυχο 25χρονο

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024