Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακάρα κόντρα σε όλους και σε όλα

Ολυμπιακάρα κόντρα σε όλους και σε όλα

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την εχθρική διαιτησία του συγκεκριμένου ρέφερι, καθώς δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων στο πρώτο μέρος. Κι όμως ο Ολυμπιακός δεν λύγισε από τις αδιανόητες αποφάσεις του Βίνσιτς

Ο Ολυμπιακός απέδειξε στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Μπέρνλι πως είναι ομάδα που συνδυάζει ατσάλινες αντοχές και ποιότητα, μια ομάδα ικανή να τα βάλει με όλους και με όλα. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν ν’ αντιμετωπίσουν χθες μόνο την Μπέρνλι αλλά βρήκαν απέναντι τους και τον Σλοβένο διαιτητή, Σλάβκο Βίνσιτς.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την εχθρική διαιτησία του συγκεκριμένου ρέφερι, καθώς δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων στο πρώτο μέρος. Κι όμως ο Ολυμπιακός δεν λύγισε από τις αδιανόητες αποφάσεις του Βίνσιτς. Κι όχι μόνο δεν λύγισε αλλά απέδειξε πως είναι μια ομάδα που έχει «χτιστεί» για να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό οπαδό της.

Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν χαρακτήρα στο χθεσινό ματς στο Καραϊσκάκη. Έδειξαν με την απόδοση τους πως ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη παρά την εχθρική διαιτησία του Σλοβένου. Και αυτός ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να πάει μπροστά, έχοντας την δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχει τον στόχο του, ακόμα και κόντρα σε όλους.

Οφείλει επίσης να σταθεί κάποιος στο εξαιρετικό θέαμα που παρουσίασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, απέναντι σε μια ομάδα που τερμάτισε πέρυσι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Ναι, αυτός ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός και ενθουσίασε τους φιλάθλους του με την εμφάνιση του. Ο νέος Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι.

Είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει για να σκοράρει. Θέλει να βγάλει καλό ρυθμό στο παιχνίδι του και δημιουργεί ευκαιρίες. Έχει πετύχει δέκα γκολ στα τρία πρώτα επίσημα ματς της σεζόν κι αυτό αποδεικνύει όχι μόνο την καλή δουλειά που έχει γίνει, αλλά την γενικότερη φιλοσοφία που έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον ταυτότητα που θέλει να έχει η ομάδα του.

Είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι δημιουργούν μια ομάδα που θα προσφέρει θέαμα κι αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτό άλλωστε φάνηκε και στο φινάλε του αγώνα με τους φίλους των ερυθρόλευκων να χειροκροτούν την ομάδα τους.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024