Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυριακίδης : Να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία

Κυριακίδης : Να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία

Ο μέσος του ΟΦΗ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε ότι ο στόχος των Κρητικών είναι να σταθεροποιηθούν στην κατηγορία

Ο μέσος του ΟΦΗ Παύλος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε ότι νούμερο 1 στόχος των Κρητικών είναι να κάνουν μία αξιόλογη πορεία φέτος και να  σταθεροποιηθούν στην κατηγορία. Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος παίκτης του ΟΦΗ:

«Όλες οι ομάδες τις πρώτες 1-2 αγωνιστικές δεν θα είναι 100% έτοιμες. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι και ο στόχος μας είναι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, ο έμπειρος μέσος, ανέφερε ότι: «θα είναι ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί».

Για το στόχο του ΟΦΗ: «η ομάδα φέτος επιστρέφει και ο στόχος είναι να κάνει μια αξιόλογη πορεία και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία».

Για το πρώτο γκολ που έβαλε με τη φανέλα του ΟΦΗ:«το χάρηκα, γιατί ήταν το πρώτο έστω και σε φιλικό ματς. Είναι όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις. Εύχομαι να σκοράρω και στα επίσημα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το δικό του στόχο, με τη φανέλα του ΟΦΗ:«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα είμαι πάντα έτοιμος για να προσφέρω τη βοήθεια μου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024