Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Προσβλητικά και ρατσιστικά τα σχόλια Γρηγοράκου

ΣΥΡΙΖΑ: Προσβλητικά και ρατσιστικά τα σχόλια Γρηγοράκου

«Τόσος είναι ο κ. Γρηγοράκος, τέτοια λέει» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «αλγεινή εντύπωση, όμως, προκαλεί η αφωνία της Φώφης Γεννηματά, η οποία, παρά τις αντιδράσεις φορέων και οργανώσεων, εδώ και μέρες σιωπά». Άστοχες χαρακτηρίζει τις επικρίσεις ο βουλευτής της ΔΗΣΥ

Σφοδρή κριτική στον βουλευτή της ΔΗΣΥ, Λεωνίδα Γρηγοράκο, συνεχίζει να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωσή του αναφορικά με «προσβλητικά και ρατσιστικά σχόλια» που του καταλογίζει ότι χρησιμοποίησε και σε σημερινή συνέντευξή του. Παράλληλα, καταλογίζει «αφωνία» στη Φώφη Γεννηματά «παρά τις αντιδράσεις φορέων και οργανώσεων».

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «με τις σημερινές δηλώσεις του ο κ. Γρηγοράκος επαναλαμβάνει τα προσβλητικά και ρατσιστικά του σχόλια, όχι μόνο εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλή, αλλά και εναντίον του συνόλου των ΑμεΑ».

«Τόσος είναι ο κ. Γρηγοράκος, τέτοια λέει» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «αλγεινή εντύπωση, όμως, προκαλεί η αφωνία της κ. Φ. Γεννηματά, η οποία, παρά τις αντιδράσεις φορέων και οργανώσεων, εδώ και μέρες σιωπά».

Λ. Γρηγοράκος: Άστοχες οι επικρίσεις για τις δηλώσεις μου

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις που δέχθηκε, ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο ρ/σ 24/7, υποστήριξε πως «θεωρούν δυστυχία την αριστεία. Θεωρούν ότι πρέπει να στείλουν έναν υπουργό που δεν βλέπει να κάνει αυτοψία. Θα βάλουμε έναν γιατρό που δεν είναι χειρουργός να χειρουργήσει; Δεν δέχομαι να αμφισβητούν την ευαισθησία μου. Θεωρώ άστοχες τις επικρίσεις που δέχθηκα. Πρέπει να έχουν ορισμένα προσόντα αυτοί που αναλαμβάνουν υπουργικά καθήκοντα. Δεν μπορεί να τα αναλαμβάνει κάποιος που δεν έχει γνώση του αντικειμένου ή δεν μπορεί να ασκήσει επιτυχώς τα καθήκοντά του. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε όλοι μας να τα κάνουμε. Δεν είναι μια κανονική κυβέρνηση αυτή, αυτό ήθελα να τονίσω».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024