Συνεχίζει τη δυναμική της ενίσχυση σε όλες τις θέσεις η Ρέιντζερς. Μετά την έλευση του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της ομάδας η ομάδα της Γλασκώβης έχει βάλει στόχο την επιστροφή στα πρωταθλήματα και τη λήξη της «αυτοκρατορίας» της Σέλτικ.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζέιμι Μέρφι στερεί ένα σημαντικό «εργαλείο» από την επιθετική γραμμή των «μπλε» και ο Άγγλος τεχνικός έσπευσε να τον αντικαταστήσει.
Έτσι μετά από απουσία 6 ετών σε ο Κάιλ Λάφερτι επιστρέφει στο «Ίμπροξ» θέλοντας να συμβάλει στα μέγιστα με τους Σκωτσέζους.
Η μετακίνηση του Βοριοϊρλανδού από την Χάρτς κόστισε περίπου 300 χιλ. ευρώ, ενώ ο ίδιος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Γλασκώβης,
Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται μια ανάσα από τον Ζαν Μοντέρο, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, όμως φέρεται να ενδιαφέρεται και για την περίπτωση του Μπράξτον Κι
Ο Μάρκο Νίκολιτς φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπεσίκτας ενώ δυνατά παίζει και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τους Τούρκους.