Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GT R Roadster: Ανοιχτή πRόκληση

Mercedes-AMG GT R Roadster: Ανοιχτή πRόκληση

Η ισχυρότερη έκφραση του κορυφαίου sportscar παραγωγής των Γερμανών ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανοιχτή εκδοχή της εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές που αφορούν την AMG GT.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η πολυπληθής γκάμα εκδόσεων των sportscar με τα διακριτικά AMG GT στην ονομασία τους πρόκειται σύντομα να γίνει πολυπληθέστερη όπως αφήνει να εννοηθεί η σειρά εικόνων της ανοιχτής πανίσχυρης έκδοσης του μοντέλου με τα διακριτικά AMG GT R Roadster η οποία συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.

Η πρώτη παρατήρηση αποκαλύπτει την παραπάνω από σαφή ομοιότητά της με την AMG GT R Coupe με εξαίρεση φυσικά την υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή και την παρουσία μιας σταθερής αεροτομής στο πίσω τμήμα, αντί της αναδιπλούμενης που εξοπλίζει την κλειστή έκδοση.

Οι ομοιότητες αναμένεται να εξακολουθήσουν και στην αθέατη πλευρά της όπου αναμένεται να βρεθεί ο ίδιος διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 των 4,0 λίτρων σε εκδοχή ισχύος 585 ίππων και 700 Nm ροπής ο οποίος στην περίπτωση του coupe επιτρέπει την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, ένας χρόνος που δεν αναμένεται να αλλάξει στη ανοιχτή έκδοση.

Σε ό,τι αφορά το χρόνο έλευσης της ισχυρότερης και ανοιχτής έκφανσης της AMG GT, η GT R Roadster αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2019, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έπεται και συνέχεια με την ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση Black Series η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται υπό εξέλιξη τόσο για την GT R Coupe όσο και για την Roadster έκδοση.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024