Καλάθης : «Σπίτι μου ο Παναθηναϊκός, να τελειώσω την καριέρα μου εδώ»
Τάδε έφη ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, για να ενταχθεί στην προετοιμασία των Πρασίνων ενόψει της νέας σεζόν
Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στην Ελλάδα, μιας και ξεκινά η προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό του Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει της νέας σεζόν.
Ο αρχηγός των Πρασίνων έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό «σπίτι» του, μίλησε για το… απωθημένο ενός Final 4, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει στον εξάστερο την καριέρα του.
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442