
Εκτός από την αναμέτρηση για τη Μπενφίκα Βέρνμπλουμ και Ελ Καντουρί
Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μαροκινός, ανέτοιμος ο νεοαποκτηθείς Σουηδός
Ανακοινώθηκε η τελική 21άδα του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Chmapions League απέναντι στη Μπενφίκα (21/8).
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα.
Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει και ο «καινούριος» Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου κρίνει πως ο Σουηδός αμυντικός μέσος δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας για να συμμετάσχει.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (19/8) με πτήση τσάρτερ για τη Λισαβόνα.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά


