Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διέλυσε τη Χάντερσφιλντ η Σίτι, ήττα της Μπέρνλι

Διέλυσε τη Χάντερσφιλντ η Σίτι, ήττα της Μπέρνλι

Εξαιρετική απόδοση από τους πρωταθλητές Αγγλίας, απόλυτος πρωταγωνιστής ο Αγουέρο με χατ τρικ

Από εκεί που σταμάτησε πέρσι φαίνεται πως συνεχίζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Σε ένα «ξεκούραστο» απόγευμα στο «Έτιχαντ» οι «πολίτες» με πρωτοστάτη τον Σέρχιο Αγουέρο (3 γκολ) διέλυσαν με 6-1 τη Χάντερσφιλντ και έφτασαν τους 6 βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις.

Παρατάσσοντας την ομάδα του με τελείως διαφορετικό σχηματισμό από ότι την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Άρσεναλ και χωρίς τον τραυματία Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 3 μήνες, ο Ισπανός τεχνικός «πειραματίστηκε» αρκετά.

Πρώτος «χτύπησε» ο Αργεντινός στο 25′ μετά από ασίστ του… τερματοφύλακα, ενώ 6 λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Ζεσούς. Στο 35′ ο Αγουέρο πέτυχε ξανά γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Αν και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Στάνκοβιτς λίγο πριν το ημίχρονο, ο Σίβα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 48′ και ο Αγουέρο ολοκληρώνοντας το χατ τρικ εκτόξευσαν τη διαφορά στο 5-1.

Το εφιαλτικό απόγευμα για τη Χάντερσφιλντ έκλεισε στο 84′ με αυτογκόλ ο Κονγκολό.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Φερναντίνιο, Στόουνς, Κομπανί, Λαπόρτ, Μεντί, Γκουντογκάν (82′ Φόντεν), Νταβίντ Σίλβα (64′ Μαχρέζ), Μπερνάρντο Σίλβα, Ζεσούς, Αγουέρο (76′ Σανέ)

Χάντερφιλντ (Ντέιβιτ Βάγκνερ): Χάμερ, Σμιθ, Σιντλερ, Στάνκοβιτς, Κονγκολό, Χαντεργκονάι, Πίτσαρντ (Ντιακαμπί), Μπίλινγκ, Λοβ, Σαμπίρι (46′ Ντεποϊτρέ), Μουνιέ (Σόμπχι)

Ήττα και προβληματισμός στο στρατόπεδο της Μπέρνλι

Την ίδια ώρα η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Μπέρνλι υποδέχθηκε στην έδρα της τη Γουότφορντ. Μετά τα 120 λεπτά στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι πρόκρισης απέναντι στη Μπασακσεχίρ, οι παίκτες του Σον Ντάις εμφανίστηκαν κουρασμένοι και γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τους «χόρντετς».

Αν και ο Γκρέι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 3′ οι «κλάρετς» απάντησαν γρήγορα με την κεφαλιά του Ταρκόφσκι (6′).

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου η Γουότφορντ ανακατέλαβε το προβάδισμα με τον Ντίνι στο 48′, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χιούς με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής αύξησε τη διαφορά στα δύο τέρματα.

Η ομάδα του Ντάις δεν κατάφερε να κάτι στα υπόλοιπα λεπτά και πλέον κατευθύνεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης (23/8) απέναντι στον Ολυμπιακό σαφώς προβληματισμένη.

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Χαρτ, Λόουτον, Τακόφσκι, Μι, Γουόρντ (74′ Τέιλορ), Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον, Χέντρικ (70′ Βόουκς), Γουντ (65′ Μπαρνς)

Γουότφορντ (Χαβιέ Γκαρσία): Φόστερ, Γιάνμαατ, Καμπασέλε, Κάτσκαρτ, Χολέβας, Χιούς (83′ Κίκο), Καπούε, Ντουκουρέ, Περέιρα, Ντίνι (89′ Σαξές), Γκρέι (68′ Κρέι)

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024