Ο ΕΝΦΙΑ θα «χτυπήσει» δέκα φορές
το οικονομικό επιτελείο έχει καταλήξει στην απόφαση ο ΕΝΦΙΑ να πληρώνεται σε 10 μήνες αντί για 5 που ισχύει σήμερα
Προτού προλάβουν καλά – καλά να πληρώσουν τον φετινό ΕΝΦΙΑ περισσότεροι από 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, το υπουργείο Οικονομικών θα τους επιβάλει να πληρώνουν κάθε μήνα και για 10 συνεχόμενους μήνες τον ΕΝΦΙΑ του 2019.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος της Κυριακής», το οικονομικό επιτελείο έχει καταλήξει στην απόφαση ο ΕΝΦΙΑ να πληρώνεται σε 10 μήνες αντί για 5 που ισχύει σήμερα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αρχή θα γίνεται το Μάρτιο κάθε έτους και η εξόφληση τον Δεκέμβριο.
Με απλά λόγια, με το που πληρωθεί η 5η και τελευταία δόση του φετινού ΕΝΦΙΑ, αμέσως μετά θα εκδοθούν τα νέα εκκαθαριστικά.
Διαβάστε περισσότερα στο «Βήμα της Κυριακής».
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442