Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπέρνλι : Φτιαγμένη για την καταστροφή

Μπέρνλι : Φτιαγμένη για την καταστροφή

To10.gr παρουσιάζει και αναλύει την ομάδα που τρέλανε τη στατιστική με τις αμυντικές επιδόσεις και εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός θα πάρει παράσημο αν την πετάξει έξω από την Ευρώπη

Η επιστήμη του ποδοσφαίρου ανανεώνεται, προχωρά και κοιτάζει μόνο μπροστά. Στην περίπτωση της Μπέρνλι χρειάστηκε να κάνει μια στάση. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που υποχρέωσε τους ειδικούς στατιστικολόγους να παραδεχθούν όλες τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία των Expected Goals.

Αιτία η απροσδόκητα αποτελεσματική άμυνά της και ο τρόπος που σκαρφίστηκε ο Σον Ντάις να καταστρέψει το παιχνίδι των αντιπάλων του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Δεν αποτελεί υπερβολή ότι η Μπέρνλι διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της. Τερμάτισε 7η στην Πρέμιερ Λιγκ, επίδοση που είχε και το 1974, είναι έτοιμη για την τρίτη διαδοχική σεζόν στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ διατηρεί ως μπόνους την παρουσία στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά τα μέσα της δεκαετίας του ’60

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024