
Απειλές Ρουβίκωνα: Η σεζόν ξεκίνησε, θα διασύρουμε υπηρεσίες
Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα «καμαρώνει» για τις τελευταίες ενέργειες της ομάδας, σημειώνοντας μάλιστα ότι σε αυτές δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή
Λίγες ώρες μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αυστρίας, ηγετικό στέλχος της αναρχικής συλλογικότητας προχώρησε σε νέες απειλές, προαναγγέλλοντας «παρεμβάσεις» που θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία.
Με ανάρτησή του στο facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα «καμαρώνει» για τις τελευταίες ενέργειες της ομάδας, σημειώνοντας μάλιστα ότι σε αυτές δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή.
Σημειώνει μάλιστα πως οι συγκεκριμένες ενέργειες έγιναν στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές . «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργείου. Χωνέψτε το» αναφέρει.
Σε διαφορετική του ανάρτηση, το ίδιο μέλος του Ρουβίκωνα αναφέρεται στην εισβολή που πραγματοποιήθηκε χθες, το μεσημέρι στην πρεσβεία της Αυστρίας, σημειώνοντας: «Η σεζόν ξεκίνησε».
- Αρκάς: Η «καλημέρα» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- ΗΠΑ: Τιμές ρεκόρ καταγράφονται στα καύσιμα – Βραχνάς για τον Τραμπ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών
- Περπάτημα: Πόσα βήματα είναι αρκετά;
- Μεγαλώνει η μαύρη λίστα με τα εργατικά δυστυχήματα: Τριάντα επτά νεκροί τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2026
- Συνταγή: Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο
- Ο Τραμπ φέρεται να εξετάζει παρατεταμένο αποκλεισμό του Ιράν – Μαίνονται οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο


