
Υπουργός… μπλα μπλα
Του Βασιλειάδη τα καμώματα, τα βλέπει η μπάλα και γελάει! Το χρονικό των ανούσιων υποσχέσεων που έμειναν στα λόγια και κατέληξαν στην ξεδιάντροπη προεκλογικού χαρακτήρα χρηματοδότηση ανωνύμων εταιρειών, αυξάνοντας την κρατική παρέμβαση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης μπορεί να χαμογελάει και να φουσκώνει από περηφάνια βλέποντας τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να πραγματοποιεί με την ιδιαίτερη χάρη που τον χαρακτηρίζει απανωτές κωλοτούμπες, μετατρέποντας το συμπαθές άθλημα της γυμναστικής και των ασκήσεων εδάφους σε… εθνικό σπορ.
Εχει πλάκα να κάνεις αναδρομές στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, ιδιαίτερα όταν απέναντί σου έχεις αυτό το συνονθύλευμα των πολιτικών που απαρτίζουν την κυβέρνηση των Συριζανέλ και ιδιαίτερα τον «μαχητικό» – στα λόγια – υφυπουργό Αθλητισμού.
- Εντοπίστηκε «διεθνές δίκτυο» ανδρών που νάρκωναν και βίαζαν γυναίκες – Οκτώ συλλήψεις στη Βρετανία
- Η Ισπανία σκόραρε με τον Κουκουρέγια, ακυρώθηκε για φάουλ στον Σλάγκερ (vid)
- Σε κατάσταση ετοιμότητας το Περού για 60 ημέρες, καθώς όλα δείχνουν πως φέτος θα έχουμε «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Γιατί η Μέριλιν Μονρό παραμένει η απόλυτη «ξανθιά βόμβα» της ποπ κουλτούρας
- Evangelos Marinakis: New Olympiacos Stadium Could Open by 2028 (Vids)
- Τουλάχιστον 2.000 πυροσβέστες έχουν ριχτεί στις μάχες με τις φλόγες στη νότια Γαλλία
