Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη προπόνηση Βέρνμπλουμ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Πρώτη προπόνηση Βέρνμπλουμ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Την πρώτη του γνωριμία με το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του είχε σήμερα ο Πόντους Βέρνμπλουμ στη Νέα Μεσημβρία. Ο Σουηδός μέσος που είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί ένα διάστημα για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και σήμερα (16/8) έκανε την πρώτη του προπόνηση φορώντας της ασπρόμαυρες εμφανίσεις. Ο 32χρονος Σουηδός συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου στη Ν.Μεσήμβρια, όπου είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα να μην… κρατιέται για να μπει σε ρυθμούς ΠΑΟΚ!

Ο Βέρνμπλουμ είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό θα χρειαστεί ένα διάστημα 10-15 ημερών μέχρι να φτάσει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Πάντως στα τεστ που υποβλήθηκε ήταν πολύ καλός και αυτό έφερε μια ανακούφιση στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο τελευταίος είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Σουηδό χαφ, με τον Πόντους να ενημερώνει για το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολούθησε όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024