Kαταγγελία της Ρεάλ κατά της Ίντερ για τον Μόντριτς
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κατάφερε να κρατήσει τον Λούκα Μόντριτς στο δυναμικό της, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, καταγγέλλοντας τους Ιταλούς για παράνομη προσέγγιση του παίκτη.
Εδώ και αρκετές μέρες, δημοσιεύματα από Ιταλία και Ισπανία, έκαναν λόγο για προσέγγιση της Ίντερ στον Λούκα Μόντριτς, στον οποίο προσέφερε ηγεμονικό συμβόλαιο, αρκετά μεγαλύτερο από το τρέχων του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Τελικά ο 33χρονος Κροάτης τα βρήκε με τη Βασίλισσα και θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης. Οι ιθύνοντες των μερένχες όμως προτίθενται να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα, καθώς η Ίντερ προσέγγισε τον παίκτη ενώ ήταν δεσμευμένος στο τρέχον συμβόλαιό του που λήγει το 2020.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, η προσέγγιση παίκτη από ομάδα, επιτρέπεται μόνο εφόσον ο παίκτης βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του κάτι που δεν ίσχυε στην υπόθεση αυτή με αποτέλεσμα η Ρεάλ να έχει κάθε δικαίωμα να καταγγείλει τις πρακτικές των νερατζούρι στην FIFA.
- Γαλλία: Εισαγγελέας αναζητεί τα θύματα 79χρονου – Επί 50 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια
- Πως η ΚΕΔ μεγάλωσε την πίεση στους διαιτητές (για καλό δικό της)
- Από τη Μόδα στο Δίκαιο – Το μοντέλο που έγινε δικηγόρος για να συμβουλεύει τους πρώην συνάδελφους του
- Aστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών
- «Τρελαίνει» κόσμο ο γιος του Στάνκοβιτς – Το λάθος της Ίντερ και η «μάχη» της Άρσεναλ με την Τσέλσι
- Λονδίνο: Δύο μαθητές τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Αναζητείται ο έφηβος δράστης


