Γέμισε πρωταγωνιστές, έτοιμος για υπερβάσεις
Το extreme makeover του Ολυμπιακού συνεχίζεται, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς ρολάρει, η ποιοτική αναβάθμιση είναι... κραυγαλέα και οι Νάτχο, Γκιγέρμε, Κούκα έρχονται να ανεβάσουν ακόμη ψηλότερα τον πήχη του «πρέπει» και του «μπορώ». Αρχής γενομένης από τα πλέι οφ του Europa
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έφτασε τα τέσσερα γκολ σε δύο επίσημα παιχνίδια. Ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο τα τρία γκολ. Και ο Κώστας Φορτούνης τα τρία… δοκάρια.
Τα 7 γκολ που δέχθηκε η Λουκέρνη από τους δύο παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, δεν αποτυπώνουν σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα και το τι συνέβη σε αυτά τα δύο ματς.
Διότι ο Ολυμπιακός των δύο 90λεπτων με τους Ελβετούς, ήταν κυριαρχικός, δημιουργικός, παθιασμένος, ξεχείλιζε ποιότητα και ανωτερότητα και εάν δεν υπήρχε ατυχία και αστοχία, το τελικό σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο του 7-1, που ουσιαστικά τιμά τον αντίπαλο των Πειραιωτών.
- Eurostat: Inflation in Greece Climbs to 3% in February
- Πότε θα ξεκινήσουν να… κόβουν πρόστιμα οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής
- Με αρκετές απουσίες η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει ΟΦΗ
- Κικίλιας: Η ασφάλεια των ναυτικών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου
- Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ απέκτησε το 9,71% της ΕΥΔΑΠ
- Κοινή επιστολή Φάμελλου – Χαρίτση σε Μητσοτάκη για άμεση σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

