Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Telegraph: Πίσω από την τραγωδία στη Γένοβα κρύβεται μια τρομερή αλήθεια

Telegraph: Πίσω από την τραγωδία στη Γένοβα κρύβεται μια τρομερή αλήθεια

«Οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα ως μεταφορά της διαφθοράς που υπάρχει στην καρδιά του ιταλικού κράτους και του ιταλικού κατεστημένου» αναφέρει η εφημερίδα

Ως μεταφορά της διαφθοράς που διέπει το ιταλικό κράτος και το ιταλικό κατεστημένο θα αντιμετωπίσουν οι Ιταλοί την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα, γράφει η βρετανική Telegraph.

Τραγωδία, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 30 ανθρώπους ενώ περισσότεροι από δέκα υπολογίζονται οι αγνοούμενοι.

«Οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα ως μεταφορά της διαφθοράς που υπάρχει στην καρδιά του ιταλικού κράτους και του ιταλικού κατεστημένου» αναφέρει συγκεκριμένα η εφημερίδα και προσθέτει: «Διότι πίσω από την τραγωδία της κατάρρευσης της γέφυρας στη Γένοβα αυτή την εβδομάδα βρίσκεται μια τρομερή αλήθεια».

Σύμφωνα με την εφημερίδα είναι αρκετά συχνό σε συγκροτήματα διαμερισμάτων, ιδιαίτερα στα νότια της Ρώμης, να συμβαίνουν διαρροές φυσικού αερίου και εκρήξεις.

Δεν είναι τόσο ασύνηθες για τις παρακμάζουσες υποδομές της Ιταλίας να προκαλούν την αποτροπιαστική απώλεια ανθρώπινων ζωών. Κάθε όψη της ζωής στη χώρα, σχολιάζει ο δημοσιογράφος που έχει μείνει εκεί για 20 χρόνια, έχει το στοιχείο του προσωρινού: είτε πρόκειται για την απασχόληση, την ελευθερία, τη φιλία, το γάμο, την ίδια τη ζωή.

Στην Ιταλία όλα εξαρτώνται από την τύχη, τη μοίρα ή τη θεϊκή παρέμβαση. Η ζωή είναι έτσι εξαιτίας των θεσμών και της κουλτούρας που δημιούργησαν οι ίδιοι οι Ιταλοί.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024