
Δεν ασχολείται με την υπόθεση Χατσερίντι η UEFA
Καμία τιμωρία στον Ουκρανό, στο «μικροσκόπιο» η Σπαρτάκ
Δεν βλέπει αντίκρισμα από την UEFA η προσπάθεια της Σπαρτάκ Μόσχας να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και ο Γέβγεν Χατσερίντι.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και του αποκλεισμού της ομάδα τους στον Γ’ προκριματικό γύρο, άνθρωποι της Σπαρτάκ έκαναν οξεία κριτική και ζήτησαν την τιμωρία του Χατσερίντι λόγω των επικαλαμίδων που φόραγε ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής.
Αυτές ήταν στα χρώματα της πατρίδας του, κάτι το οποίο οι Ρώσοι θεώρησαν ως πρόκληση από τον 31χρονο αμυντικό, λόγω των τεταμένων σχέσεων των δύο χωρών τα τελευταία χρόνια.
Ωστόσο η UEFA όχι μόνο δεν εξετάζει το ενδεχόμενο τιμωρίας του Χατσερίντι, αντίθετα οι Ρώσοι βρίσκονται υπό την απειλή τιμωρίας για αποκλεισμένες εξόδους στο γήπεδο, αλλά και την αντιαθλητική συμπεριφορά του Λουίζ Αντριάνο στον Κρέσπο που οδήγησε στην κόκκινη κάρτα του Βραζιλιάνου.
- Ιράν: Τουλάχιστον 5 πλοία πέρασαν σε ένα 24ωρο από τα Στενά του Ορμούζ
- Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Ρωσίας τον Μάρτιο
- Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τα 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Ινδία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν

