Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ : Δεν μπορούν να στήσουν πανηγύρια πάνω στις θυσίες των Ελλήνων

ΚΙΝΑΛ : Δεν μπορούν να στήσουν πανηγύρια πάνω στις θυσίες των Ελλήνων

Ως κίνηση του Ταγίπ Ερντογάν να εξευμενίσει μια σειρά διεθνών παραγόντων εκτιμά την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας ότι «πρόκειται για την πιο ευχάριστη είδηση που έχουμε ακούσει εδώ και πάρα πολύ καιρό στην πατρίδα μας»

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να στήσει πανηγύρια πάνω στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας την έξοδο από τα μνημόνια. Αναφορικά με την απελευθέρωση των ελλήνων στρατιωτικών, έκανε λόγο για κίνηση του Ταγίπ Ερντογάν να εξευμενίσει μια σειρά διεθνών παραγόντων.

Ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» υπογράμμισε ότι και τα επόμενα χρόνια θα είναι «κάτω από δύσκολες συνθήκες», καθώς θα αναζητείται «χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους».

«Και το λέω αυτό διότι θα μπορούσαμε να έχουμε βγει από την κρίση το 2015, δεν έγινε αυτό με υπογραφή Τσίπρα και Καμμένου και, σήμερα, ειδικά μετά το ότι έχει συμβεί στη χώρα μας τον τελευταίο μήνα και με την εθνική τραγωδία στο Μάτι, κανείς δεν μπορεί να παίζει με τα συναισθήματα του ελληνικού λαού, ζητώντας να πανηγυρίσει ο ελληνικός λαός για τις θυσίες τις οποίες έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά και για τις θυσίες που έχει να κάνει από εδώ και μπρος» ανέφερε.

Για την «επόμενη μέρα» στο Κίνημα Αλλαγής, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είπε πως εδώ και δύο μήνες γίνεται επεξεργασία του σχεδίου που θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου «η Φώφη Γεννηματά θα βάλει το πλήρες πλαίσιο, μια δέσμη προτάσεων, οι οποίες θα αφορούν την οριστική έξοδο από την κρίση με ασφάλεια», υπογραμμίζοντας πως αυτό «απαιτεί σε επίπεδο πολιτικό μια μεγάλη συναίνεση και συνεννόηση, μακριά από την τοξικότητα και το ψευδεπίγραφο δίπολο, το οποίο επιχειρεί να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ».

«Επί ΣΥΡΙΖΑ, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να σταματήσει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε πως «πρέπει να δώσουμε μία νέα ώθηση και στους Έλληνες, οι οποίοι έχουν πάρει την απόφαση να μείνουν εδώ αλλά και όσους θέλουν να γυρίσουν πίσω».

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη απαιτούνται «εκλογές εδώ και τώρα» και «αν μπορούσαν να έχουν γίνει ήδη εκλογές θα ήταν ακόμα καλύτερα για την πατρίδα μας» καθώς «δεν έχει να δώσει σε κάτι αυτή η κυβέρνηση παρά μόνο αποτυχίες πια κι αυτό συμβαίνει και σε όλα τα μέτωπα».

Σε ό,τι αφορά την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε πως «είναι πράγματι η πιο ευχάριστη είδηση που έχουμε ακούσει εδώ και πάρα πολύ καιρό στην πατρίδα μας» και εκτίμησε -μεταξύ άλλων- πως «είναι μια κίνηση του κ. Ερντογάν να εξευμενίσει μια σειρά διεθνών παραγόντων».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024