Η άφιξη των δύο στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη
Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 167 μέρες εγκλεισμού
Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μετέφερε στην Ελλάδα τους δύο έλληνες στρατιωτικούς.
Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 167 εγκλεισμού σε φυλακές της Αδριανούπολης.
Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν εκτός από τους γονείς τους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Εργατικό δυστύχημα στον Βόλο: Κατέληξε ο 58χρονος χειριστή που καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
- Από την παράλυση προσώπου στη σκηνή: O Τζάστιν Μπίμπερ στο Coachella
- Ανήμερα του Πάσχα από τα παλιά: Ο χορός του Ανδρέα, το μελάτο αυγό του Σαρτζετάκη και το τσούγκρισμα Παπαρήγα – Καραμανλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)









































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442