Η σύμπραξη μεταξύ Aston Martin και Red Bull Racing αναμένεται να αποφέρει ένα δεύτερο καρπό ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις θα είναι εξίσου εξωφρενικός με την Valkyrie.

Αν και οι πληροφορίες που αφορούν το νέο τετράτροχο υπερδημιούργημα της βρετανικής φίρμας με την συνδρομή της ομάδας από το Milton Keynes, το μοντέλο που προς το παρόν φέρει την κωδική ονομασία «Son of Valkyrie» αναμένεται να αποτελεί ένα κεντρομήχανο supercar το οποίο κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί ότι θα επαναφέρει τα διακριτικά Vanquish.

Το νέο μοντέλο θα έχει ως αρχικό στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής και το Le Mans και φυσικά την νίκη στη διοργάνωση του 2020 ωστόσο πέρα από τις αμιγώς αγωνιστικές του δραστηριότητες θα λανσαριστεί και σε μια νόμιμη για το δρόμο έκδοση η οποία όπως εύκολα υποθέτει κανείς θα κατασκευαστεί σε ευάριθμα αντίτυπα.

Την είδηση για το νέο μοντέλο επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της βρετανικής φίρμας Andy Palmer ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης: «Διστάζω να επιβεβαιώσω ότι όντως θα αγωνιστούμε στο Le Mans πριν οι νέοι κανονισμοί οριστικοποιηθούν με δεδομένο ότι η εμπειρία μας από την F1 μας δίδαξε ότι στο μηχανοκίνητο αθλητισμό κάτι που ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις μπορεί γρήγορα να ξεφουσκώσει, ωστόσο το ενδιαφέρον μας για τους νέες συνθήκες στο Le Mans είναι δεδομένο. Σίγουρο είναι επίσης ότι το “Son of Valkyrie” θα είναι έτοιμο ακριβώς την κατάλληλη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο