Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin και Red Bull ετοιμάζουν τη

Aston Martin και Red Bull ετοιμάζουν τη «δεύτερη» Βαλκυρία

Με στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής σε δύο χρόνια, η Aston Martin σε συνεργασία με την Red Bull Racing προετοιμάζει ένα δεύτερο εξίσου εξωπραγματικού χαρακτήρα τετράτροχο με την Valkyrie το οποίο θα επωφεληθεί και από ένα νόμιμο για το δρόμο alter ego.

Η σύμπραξη μεταξύ Aston Martin και Red Bull Racing αναμένεται να αποφέρει ένα δεύτερο καρπό ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις θα είναι εξίσου εξωφρενικός με την Valkyrie.

Αν και οι πληροφορίες που αφορούν το νέο τετράτροχο υπερδημιούργημα της βρετανικής φίρμας με την συνδρομή της ομάδας από το Milton Keynes, το μοντέλο που προς το παρόν φέρει την κωδική ονομασία «Son of Valkyrie» αναμένεται να αποτελεί ένα κεντρομήχανο supercar το οποίο κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί ότι θα επαναφέρει τα διακριτικά Vanquish.

Το νέο μοντέλο θα έχει ως αρχικό στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής και το Le Mans και φυσικά την νίκη στη διοργάνωση του 2020 ωστόσο πέρα από τις αμιγώς αγωνιστικές του δραστηριότητες θα λανσαριστεί και σε μια νόμιμη για το δρόμο έκδοση η οποία όπως εύκολα υποθέτει κανείς θα κατασκευαστεί σε ευάριθμα αντίτυπα.

Την είδηση για το νέο μοντέλο επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της βρετανικής φίρμας Andy Palmer ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης: «Διστάζω να επιβεβαιώσω ότι όντως θα αγωνιστούμε στο Le Mans πριν οι νέοι κανονισμοί οριστικοποιηθούν με δεδομένο ότι η εμπειρία μας από την F1 μας δίδαξε ότι στο μηχανοκίνητο αθλητισμό κάτι που ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις μπορεί γρήγορα να ξεφουσκώσει, ωστόσο το ενδιαφέρον μας για τους νέες συνθήκες στο Le Mans είναι δεδομένο. Σίγουρο είναι επίσης ότι το “Son of Valkyrie” θα είναι έτοιμο ακριβώς την κατάλληλη στιγμή».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024