Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεζόν 2018/19 : Ολόκληρη η Αμερική θα βλέπει… ΛεΜπρόν

Σεζόν 2018/19 : Ολόκληρη η Αμερική θα βλέπει… ΛεΜπρόν

Τεράστια η ζήτηση από τα αμερικάνικά τηλεοπτικά δίκτυα που «μάχονται» για το ποιο θα δείξει περισσότερα παιχνίδια των Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς πλέον

Η μεταγραφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην πιο εμπορική ομάδα μπάσκετ του… πλανήτη, τους Λος Άντζελες Λέικερς αλλάζει και τον τηλεοπτικό χάρτη στις ΗΠΑ! Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος 2018/19 έγινε γνωστό με τα μεγάλα αμερικάνικα δίκτυα της χώρας να «μάχονται» για το ποιο θα δείξει πιο πολύ αγώνες των «λιμνάνθρωπων».

Συγκεκριμένα, τα τέσσερα τηλεοπτικά δίκτυα (ESPN, NBA TV, ABC, TNT) που καλύπτουν τα ματς του ΝΒΑ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των ΗΠΑ, δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα των Λέικερς.

Χαρακτηριστικό το ότι η ομάδα του Λος Άντζελες φιγουράρει στην κορυφή των παναμερικανικών καλύψεων, ξεπερνώντας ακόμα και τους πρωταθλητές Ουόριορς! Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λος Άντζελες θα έχει 43 μεταδόσεις, ενώ οι «Πολεμιστές» 40. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως την περασμένη σεζόν οι Λέικερς είχαν 35 αγώνες τους να μεταδίδονται σε όλη την Αμερική, ενώ οι το Γκόλντεν Στέιτ 43, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Από εκεί και πέρα, 39 μεταδόσεις «γράφουν» οι Σίξερς, Σέλτικς και Ρόκετς, ενώ σχεδόν στο… μηδέν βρίσκονται οι Σάρλοτ Χόρνετς και Μέμφις Γκρίζλις με μόλις 4! Η «σύμπραξη» του κορυφαίου μπασκετομπλίστα του πλανήτη με το τεράστιο brand name των Λέικερς «εκτόξευσε» την εμπορικότητα αμφότερων, καθώς άπαντες «διψούν» για να δουν τα κατορθώματα του King James με την θρυλική ομάδα του Χόλιγουντ.

Εξάλλου, 24 παναμερικανικές μεταδόσεις θα έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο λινκ που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την λίστα με τις 30 ομάδες της λίγκας.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024