Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή στο χθεσινό (8/8) ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα, καθώς ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 17’ τελικά κέρδισε με 3-2, διαμορφώνοντας μάλιστα το τελικό σκορ από το πρώτο ημίχρονο
Ο Δικέφαλος έχει κάνει παρόμοια ανατροπή (από 0-2 σε 3-2) και πριν σχεδόν πέντε χρόνια, στο Europa League. Στις 24/10/2013 η Μακάμπι Χάιφα είχε προηγηθεί με 0-2 στο 21’, αλλά ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς για να πάρει τη νίκη με 3-2.
Αυτές δεν είναι οι πιο μεγάλες ανατροπές του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.