Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμαρχος Πεντέλης: Η κατεύθυνση της φωτιάς έδειχνε ότι θα πάει στη θάλασσα

Δήμαρχος Πεντέλης: Η κατεύθυνση της φωτιάς έδειχνε ότι θα πάει στη θάλασσα

Ο Δημήτρης Στεργίου μίλησε για τις πρώτες κρίσιμες ώρες της πυρκαγιάς επιβεβαιώνοντας το αλαλούμ στη διαχείριση της κρίσης

Πλήρη απώλεια του ελέγχου στον χώρο των επιχειρήσεων καταγγέλλει τις πρώτες κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 23 Ιουλίου ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι από την αρχή φαινόταν ότι η φωτιά θα κατευθυνθεί προς τη θάλασσα.

Την εκτίμηση ότι όσες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη φωτιά στο Μάτι, όπως ότι η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας στις 18:07 της 23ης Ιουλίου έστελνε φαξ στην περιφέρεια ζητώντας ενισχύσεις προς Διώνη και όχι προς Μάτι, «δείχνουν την πλήρη πλήρη απώλεια του ελέγχου στον χώρο των επιχειρήσεων» εξέφρασε  ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου μιλώντας στο Θέμα 104,6 .

Ο δήμαρχος Πεντέλης μίλησε για τις πρώτες κρίσιμες ώρες της πυρκαγιάς. «Εγώ άκουγα τι λέγανε. Εγώ από την πρώτη στιγμή – βρέθηκα στο σημείο έναρξης της φωτιάς μέσα σε τρία λεπτά – δήλωσα ότι η φωτιά θα πάει στη θάλασσα. Η κατεύθυνση της φωτιάς έδειχνε αυτό που έγινε» πρόσθεσε ο κ. Στεργίου.

Το λιγότερο, συνέχισε,  «είναι να σου προκαλεί γέλιο ότι έλεγαν πως η φωτιά θα πάει προς Διώνη και Διόνυσο» πρόσθεσε ο δήμαρχος Πεντέλης.

Όλα, κατά τον κ. Στεργίου, δείχνουν «οργάνωση και λειτουργία ενός συστήματος το οποίο δείχνει διαχρονικά δεν υπάρχει συντονισμός και επικοινωνία των εμπλεκόμενων φορέων στο πεδίο των επιχειρήσεων».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024