Την άνοδο του στο παγκόσμιο τένις συνεχίζει με ξέφρενο ρυθμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Στο Masters του Καναδά ο 20χρονος τενίστας επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς (νο. 10) και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.
Στο πρώτο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε δυναμικά, έκανε μπρέικ στο σερβίς του «Νόλε» και έφτασε στην κατάκτηση του με 6-3.
Ο ρυθμός του Στέφανου έμεινε το ίδιο ψηλά και στο δεύτερο σετ, το οποίο μετά από 12 γκέιμς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τζόκοβιτς είχε 3 σετ πόιντς και τελικά κατάφερε να κάνει το 1-1 στα σετ (5-7).
Αποφασισμένος να επικρατήσει του Σέρβου τενίστα, ο Τσιτσιπάς έκανε νέο μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του και έφτασε στη μεγάλη νίκη παίρνοντας το τελευταίο σετ με 6-3.
Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά ο νικητής του ζευγαριού Μεντβέντεφ (νο.68)-Ζβέρεφ (νο.3).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.