Στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου έφτασε ο Κριστιάν Γκολομέεβ στα 5ο μ. ελεύθερο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης της Γλασκώβης.
Τερματίζοντας σε 21,44 ο 25χρονος Έλληνας έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και τερμάτησε μόνο πίσω από τον Βρετανό Μπεν Πράουντ (21.34)
Σε έναν εκπληκτικό τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε ότι είχε και μετά από τέσσερις τέταρτες θέσεις κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά σε βάθρο Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Μετά από την τέταρτη θέση στα 50μ. πεταλούδα ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη παρουσία του στη Γλασκώβη κατακτώντας το δεύτερο μετάλλιο της Ελλάδας στους αγώνες και 20ο συνολικά.
Νωρίτερα η Άννα Ντουντουνάκη τερμάτισε όγδοη στον τελικό των 50μ. πεταλούδα.
Τα αποτελέσματα του τελικού στα 50μ. ελεύθερο ανδρών:
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις