Μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δέχθηκαν επιθέσεις σε δρόμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τις υποθέσεις ερευνά η Αστυνομία
Επιθέσεις από αγνώστους δέχθηκαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε δρόμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία σημειώθηκαν δύο περιστατικά όπου είχαμε και τον τραυματισμό τριών οπαδών του Δικεφάλου.
Όπως αναφέρει το «thestival.gr», επιθέσεις εναντίον οπαδών του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (8/9).
Το πρώτο περιστατικό συνέβη επί της οδού Πέτρου Συνδίκα. Ομάδα δέκα ατόμων επιτέθηκε σε τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ.
Οι δράστες, δύο από τους οποίους είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φώναξαν «τι είναι αυτά που φοράτε ρε» και στη συνέχεια χτύπησαν δύο από τους τέσσερις νεαρούς, 24 και 26 ετών, με ρόπαλα.
Λίγη ώρα αργότερα, στην οδό 25ης Μαρτίου, ομάδα τεσσάρων ατόμων επιτέθηκε σε 16χρονο που φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ. Το θύμα δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και κλωτσιές στο σώμα, ενώ έτρεξε και ζήτησε βοήθεια σε κοντινό κατάστημα ψιλικών.
Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία, ενώ τις δύο υποθέσεις ανέλαβαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League