«Με αυτό το αποτέλεσμα θα χαλάσουμε και θα διακόψουμε τις διακοπές πολύ κόσμου» ήταν μία από τις πιο… δυνατές ατάκες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το 1-1 στο «Σέλτικ Παρκ».
Η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την Τρίτη αναμένεται να φέρει χιλιάδες κόσμου στις εξέδρες.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'