Για διακοπές και… όχι μόνο βρέθηκε στη Μύκονο για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο βρετανός οδηγός της Φόρμουλα Ένα, Λούις Χάμιλτον.

Ο διάσημος οδηγός, αφού πρώτα διασκέδασε με την παρέα του σε γνωστά μαγαζιά στο νησί των ανέμων, στη συνέχεια καθάρισε παραλία η οποία ήταν «πνιγμένη» στα πλαστικά σκουπίδια.

Λάτρης της Μυκόνου φαίνεται, ότι γίνεται ο Λιούις Χάμιλτον. Ο οδηγός της Mercedes αξιοποίησε το καλοκαιρινό διάλειμμα μαζί με το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου και άλλους φίλους του.

Ωστόσο, πέραν από κορυφαίος οδηγός, ο Λιούις Χάμιλτον έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως η προστασία των ζώων.

Εδώ και λίγο καιρό είναι χορτοφάγος ενώ κατά τη διαμονή του στην Ελλάδα φρόντισε να μας δείξει και την οικολογική πλευρά του χαρακτήρα του.

Συγκεκριμένα, ο Χάμιλτον δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα Social Media βίντεο και φωτογραφίες από παραλία, χωρίς να διευκρινίζει το όνομα της, η οποία ήταν γεμάτη πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και άλλα σκουπίδια, που είχε ξεβράσει η θάλασσα.

Ο Βρετανός καθάρισε όλη την περιοχή και ταυτόχρονα ανέβασε και βίντεο, παρακαλώντας τον κόσμο να μην αγοράζει προϊόντα από πλαστικό και πολυεστερικά υλικά.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, όλη η επιχείρηση καθαρισμού της ακτής διάρκεσε δύο ώρες, όπως είπε ο ίδιος.