Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού σε Βασιλειάδη για τη συμφωνία με τις «αστεγες» ΠΑΕ

Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού σε Βασιλειάδη για τη συμφωνία με τις «αστεγες» ΠΑΕ

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για βρώμικο πόλεμο της κυβέρνησης απέναντι στους Ερυθρόλευκους και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έκανε λόγο για βρώμικο πόλεμο από την κυβέρνηση απέναντι στο σύλλογο, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τόνισε ότι ο υφυπουργός προκαλεί συνεχώς τον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Ο πόλεμος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του Βαγγέλη Μαρινάκη που, σας αρέσει δεν σας αρέσει, είναι ο ηγέτης της ομάδας που υποστηρίζουν οι μισοί Έλληνες, δεν έχει προηγούμενο σε χώρα της Δύσης. Και με τον πιο βρώμικο τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο σε μια χώρα που υποφέρει από τα εγκλήματά σας;»

Αναλυτικά η απάντηση του Κώστα Καραπαπά:

«Για μία ακόμα φορά ο κ. Βασιλειάδης προκαλεί τον κόσμο μας. Μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει…

»Ο προκάτοχος σου, Υπουργέ, όριζε διαιτητές και ανέβαλλε τελικούς μέχρι να τους χάσουμε. Κάνει πόλεμο στον Ολυμπιακό από την πρώτη μέρα που μπήκε στην κυβέρνηση, πιέζει στην ΕΠΟ, την UEFA, ακόμα και σε αθλητικούς δικαστές.

»Εσύ, «Ολυμπιακάρα» Βασιλειάδη κάνεις επιθέσεις με κάθε ευκαιρία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και σε έπιασε πόνος να φωνάζεις για ένα μεμονωμένο περιστατικό στο Καραϊσκάκη, όταν στην Αρένα Θανάτου του Βόλου, ήσουν σιωπηλός. Τις μαχαιριές στον Βόλο δεν τις είδες, ούτε την ισοπέδωση της πόλης στον εφετινό τελικό, αλλά τη… Ριζούπολη (!) τη θυμήθηκες σε συνέντευξη σου.

»Έκανες κι εσύ επίθεση στον Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να είσαι συντονισμένος… Δεν περιμέναμε κάτι άλλο… Βέβαια ιδιωτικά άλλα μας λες, αλλά τώρα προέχει η… παρέα σου.

»Πήγες στα Χανιά και υποσχέθηκες ανόδους και παραμονή, σε ομάδες (Πλατανιά, Κισσαμικό), στην Πάτρα το ίδιο με την Παναχαϊκή! Όλα για τα ψηφαλάκια και ακόμα δεν έχεις βρει σε ποια εκλογική περιφέρεια θα κατέβεις υποψήφιος.

»Πειραιά; Θα ήταν μάλλον χιουμοριστικό. Σέρρες; Κρήτη; Αχαΐα; Δίνεις υποσχέσεις αλλά…

»Ποιος να σε προειδοποιήσει όμως; Οι παραγκάρχες που είναι καθημερινοί συνομιλητές σου και καθοδηγητές σου και γελάνε μαζί σου με τις πύρινες δηλώσεις σου, για το ποδόσφαιρο και την παράγκα;

»Λες για δικό μας πόλεμο στην κυβέρνηση. Ξεχνάς…

»Ο Τσακαλώτος χαριεντίζεται στις σουίτες της Τούμπας και μιλάει για τον ΠΑΟΚ στη Βουλή, ενώ όσο μιλάει στον Πειραιά (που είστε ΟΛΟΙ ανεπιθύμητοι) οι διμοιρίες του Τόσκα χτυπούν ανελέητα φιλάθλους μας, πολίτες που ειρηνηκά διαμαρτυρήθηκαν!

»Η Αρένα Δούρου δίνεται στην ΑΕΚ με λεφτά του κοσμάκη όταν ο ξάδελφος του Τσίπρα σκίζεται για το καλό του ΠΑΟ και το μέλλον του στο ΟΑΚΑ.

»Ο Βερναρδάκης βρίζει τον ύμνο μας δημόσια.

»Ο Καμμένος κάνει κωλοδάχτυλα στον κόσμο μας και είναι γνωστός ο ρόλος του γενικά, στον πόλεμο κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του Μαρινάκη.

»Η Αυλωνίτου μας βρίζει δημόσια.

»Ο Κωνσταντινέας μας βρίζει δημόσια.

»Ο Ζουράρις βρίζει τον κόσμο μας.

»Ο Τσίπρας εύχεται να πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα.

»Ο πόλεμος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του Βαγγέλη Μαρινάκη που, σας αρέσει δεν σας αρέσει, είναι ο ηγέτης της ομάδας που υποστηρίζουν οι μισοί Έλληνες, δεν έχει προηγούμενο σε χώρα της Δύσης. Και με τον πιο βρώμικο τρόπο…

»Τα κομματικά όργανα της κυβέρνησης και οι «δικοί της άνθρωποι», Βαξεβάνηδες, Καρτεροί, η «Αυγή» που την κατάντησαν Αυριανή, έχουν πάντα στο στόχαστρό τους τον Μαρινάκη…

»Διάβασε τα παραπάνω Υπουργάρα που δίνεις 50 (38 super league και 12 στην Football League) εκατομμύρια σε Ανώνυμες Εταιρείες λες και είναι δικά σου ή τα έφερες από το χωριό σου και ξαναπές μας ότι ο… Μαρινάκης έχει εμμονή με την κυβέρνηση.

»Όσο για τον λαό που λες ότι θα κρίνει, δεν θα κρίνει. Έκρινε. Δεν το κατάλαβες από το ότι δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο χωρίς να υποστείτε διαπόμπευση;

»Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο σε μια χώρα που υποφέρει από τα εγκλήματά σας;»

Για μία ακόμα φορά ο κ. Βασιλειάδης προκαλεί τον κόσμο μας. Μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει…Ο προκάτοχος…

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karapapas στιςΤρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Νωρίτερα, μετά τη σκανδαλώδη συμφωνία του με τις «άστεγες» ΠΑΕ και την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο Γ.Βασιλειάδης σε μια προκλητική ανακοίνωση είχε καταφερθεί εναντίον των Ερυθρολεύκων και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να καταγγείλει όσα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ψηφίσει και μάλιστα ομόφωνα με όλες τις ΠΑΕ της Super League. Η πρόταση που έχει κατατεθεί ήταν γνωστή, σαφής, με νούμερα και δεσμεύσεις. Με όρους καθαρούς και με την ελπίδα της προοπτικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

»Tα πράγματα πλέον είναι απολύτως φανερά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός -εξ αιτίας της γνωστής πια εμμονής του ιδιοκτήτη της εναντίον της κυβέρνησης και της αριστεράς- έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα. Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τα εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη.

»Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει».

Όπως γίνεται φανερό, πρόκειται για μια επίθεση που (με βάση τη συνήθη κυβερνητική τακτική) απλώς προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από το πραγματικό ζήτημα, που δεν είναι άλλο από την… ανοιχτοχεριά του κ. Βασιλειάδη σε Ανώνυμες Ποδοσφαιρικές Εταιρείες, στις οποίες πλήρωσε σχεδόν διπλάσιο τίμημα από όσα προσέφερε η αγορά!

Διαβάστε επίσης: 

Ο Βασιλειάδης κάνει προεκλογική εκστρατεία με χρήμα της ΕΡΤ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024