Παίκτης του Άρη είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8) με κάθε επισημότητα ο Χαμζά Γιουνές. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία των «κίτρινων» στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση Hamza Younes.
O 32χρονος διεθνής Τυνήσιος επιθετικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1986 στην πόλη Monastir.
Ο Hamza Younes, που ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 από την CS Sfaxien και έχει αγωνιστεί –μεταξύ άλλων- στις Petrolul Ploiesti, Botev Plovdiv, Ludogorets Razgrad, Erzurumspor, Al Ahli, τη σεζόν 2016-1017 με τη φανέλα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League το «κοντέρ» του κατέγραψε 27 συμμετοχές και 19 γκολ».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.