Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κάρβουνο το επικοινωνιακό αφήγημα Τσίπρα

Κάρβουνο το επικοινωνιακό αφήγημα Τσίπρα

Το τείχος προστασίας από τους «σωματοφύλακές» του πρωθυπουργού, η αργοπορημένη παραίτηση Τόσκα και οι απεγνωσμένες προσπάθειες να αλλάξει το κλίμα πάση θυσία

«Η νίκη έχει πολλούς πατέρες και η ήττα είναι ορφανή» σύμφωνα με το διαχρονικό ρητό που επικαλούνται πολλοί στη συζήτηση για την απόδοση ευθυνών. Μόνο που στην περίπτωση της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι η ήττα έχει ονοματεπώνυμο για πάρα πολλούς: την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Την ίδια στιγμή οι παρενέργειες της ήττας πλήττουν ευθέως τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που βιώνει την πιο οδυνηρή στιγμή της πολιτικής διαδρομής του.

Και είναι ερωτηματικό εάν η προχθεσινή παραίτηση του Νίκου Τόσκα (σ.σ.: είχε υποβάλει την παραίτησή του και στην αρχή της κρίσης και δεν είχε γίνει αποδεκτή) από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, η αναδόμηση της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, οι έκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική που αναμένονται, αλλά και ο επικείμενος ριζικός ανασχηματισμός μετά τον Δεκαπενταύγουστο, θα αλλάξουν το βαρύ κλίμα. Ηδη, η ΝΔ αντέδρασε και υπογράμμισε ότι η παραίτηση Τόσκα είναι πολύ λίγη και έρχεται πολύ αργά για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024