Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευθύνες στην κυβέρνηση επιρρίπτει η ΝΔ για τον θάνατο του 42χρονου στα Καμένα Βούρλα

Ευθύνες στην κυβέρνηση επιρρίπτει η ΝΔ για τον θάνατο του 42χρονου στα Καμένα Βούρλα

«Η τραγική απώλεια 42χρονου είναι αποτέλεσμα του λανθασμένου σχεδιασμού της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από την κυβέρνηση»

Για «λανθασμένο σχεδιασμό από την κυβέρνηση» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο του θανάτου του 42χρονου άντρα έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή τους ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Η τραγική απώλεια 42χρονου είναι αποτέλεσμα του λανθασμένου σχεδιασμού της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από την κυβέρνηση».

Στη δήλωσή τους, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν ότι έχουν καταγγείλει πολλές φορές ότι «η μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περισσότερα προβλήματα δημιουργεί στην έγκαιρη και σωστή φροντίδα των ασθενών, παρά επιλύει».

«Ο τραγικός όμως χαμός του 42χρονου οδηγού που δεν μπόρεσε έγκαιρα να σωθεί από το καρδιακό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε δείχνει τα δραματικά αδιέξοδα της πολιτικής αυτής. Κι αυτό γιατί το τοπικό Κέντρο Υγείας των Καμένων Βούρλων που αναζήτησε αρχικά βοήθεια ο άτυχος άνδρας ήταν κλειστό χωρίς ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, παρότι έχει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό! Όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ για διακομιδή στο νοσοκομείο της Λαμίας ήταν αργά» προσθέτουν στη δήλωση.

«Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να δημιουργεί νέες αχρείαστες κρατικές δομές, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό της χώρας και αφήνοντας περιοχές ολόκληρες χωρίς Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για τους πολίτες, οφείλει επιτέλους να φροντίσει για την απρόσκοπτη λειτουργία και ενίσχυση των υφιστάμενων δομών» καταλήγουν.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 42χρονος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το ΚΥ στα Καμένα Βούρλα. Ο άτυχος άντρας αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία πήγε μέχρι το ΚΥ, όμως το βρήκε κλειστό, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει έξω από αυτό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024