Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Κυριακής δύτης από ταχύπλοο στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Σεληνίων, στη Σαλαμίνα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, ταχύπλοο κατέπλευσε στον μώλο Αγίου Νικολάου Σεληνίων, μεταφέροντας (αφού είχε περισυνελέξει) ακρωτηριασμένο άνδρα, 44χρονών, ο οποίος έφερε στολή δύτη.
Ο 61χρονος χειριστής άλλου ταχύπλοου που ακολουθούσε δήλωσε σε άντρα του Λιμενικού ότι αυτός τραυμάτισε τον δύτη και συνελήφθη.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το οποίο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).