Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σε έντονο ύφος σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι οι νεκροί στο Μάτι «θολώνουν την εικόνα» των επιδόσεων της κυβέρνησης και ζητά την αποπομπή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφορικά με τη συνέντευξη του κ. Πολάκη αναφέρει τα εξής:
«Η ύβρις του κ. Πολάκη ότι οι νεκροί στο Μάτι “θολώνουν την εικόνα” των επιδόσεων της Κυβέρνησης, επιβεβαιώνει τον κυνισμό που διατρέχει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την επιχείρηση συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κ. Πολάκης έπρεπε να είχε αποπεμφθεί χθες, γιατί δεν νοείται άνθρωπος να προσβάλει νεκρούς. Όμως είναι εκεί για να στηρίζει και να εκτελεί οδηγίες του Πρωθυπουργού. Άλλωστε, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!