Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Η παραίτηση Τόσκα είναι πολύ λίγη, υπεύθυνος ο Αλέξης Τσίπρας

ΝΔ: Η παραίτηση Τόσκα είναι πολύ λίγη, υπεύθυνος ο Αλέξης Τσίπρας

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία, προσθέτοντας ότι «η παραίτηση Τόσκα είναι πολύ λίγη και έρχεται πολύ αργά»

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία, προσθέτοντας ότι «η παραίτηση Τόσκα είναι πολύ λίγη και έρχεται πολύ αργά».

«Αρχίζει έτσι να ξηλώνεται το πουλόβερ της μέχρι πρότινος αλάθητης πολιτικής ηγεσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» σχολιάζει ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ειδικότερα στο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για «την όψιμη αποδοχή της παραίτησης» του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, αναφέρεται: «Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν έχουν το θάρρος να τις αναλάβουν, έντεκα ημέρες μετά την τραγωδία».

«Η παραίτηση του κ. Τόσκα είναι πολύ λίγη και έρχεται πολύ αργά για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα» καταλήγει η Πειραιώς.

«Απ’ότι φαίνεται τελικά δεν τα έκανε όλα τόσο τέλεια & ένιωσε την ανάγκη ο κατά τους τύπους Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δηλώσει εκ νέου παραίτηση», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Αρχίζει έτσι να ξηλώνεται το πουλόβερ της μέχρι πρότινος αλάθητης πολιτικής ηγεσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024