Πυρά κατά της απόφασης της κυβέρνησης να μεταγάγει εν κρυπτώ τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
«Ένας εγκληματίας που δεν έχει νιώσει την ανάγκη για μισή συγνώμη ΔΕΝ μπορεί να απολαμβάνει το προνόμιο της αγροτικής φυλακής. Στερώντας μάλιστα τη θέση από τον επόμενο στη λίστα ανώνυμο φυλακισμένο που έχει μετανιώσει για τα εγκλήματά του & προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία» έγραψε στο Twitter.
Νωρίτερα, αρκετοί αρχηγοί κομμάτων και μέλη του Κοινοβουλίου εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας