Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Αστέρα Τρίπολης στον επαναληπτικό αγώνα με τη Χιμπέρνιαν για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι Αρκάδες αν και βρέθηκαν μπροστά στην πρώτη αναμέτρηση με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του Κυριακόπουλου δεν κατάφεραν να περιορίσουν την εμπειρότερη Χιμπέρνιαν που τελικά επικράτησε με 3-2.
Ωστόσο τα δύο εκτός έδρας τέρματα των παικτών του Σάββα Παντελίδη είναι ικανά να κρίνουν την πρόκριση, καθώς νίκη με 1-0 ή 2-1 χαρίζει τον πρόκριση στη Ελληνική ομάδα.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ματρικάρντι και Τασούλης, έξω και ο τιμωρημένος από τον πρώτο αγώνα Πασαλίδης.
Σε περίπτωση που οι Αρκάδες προκριθούν στην επόμενη φάση θα πέσουν πάνω στο εμπόδιο της νορβηγικής Μόλντε.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30