Την ακύρωση της παράστασης «Αντιγόνη», η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο της Νέας Μάκρης, αποφάσισε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Όπως δήλωσε ο μουσικός συνθέτης (ο οποίος υπογράφει τη μουσική της παράστασης), ενημερώνοντας ότι τα έσοδα θα πήγαιναν στους πυρόπληκτους, ο δήμαρχος Μαραθώνα έλαβε αυτή την απόφαση λόγω πένθους μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ο κ. Ψινάκης όχι μόνο δεν δέχτηκε να πραγματοποιηθεί η παράσταση αλλά κρύφτηκε από τους συντελεστές, κατήγγειλε ο Σταμάτης Κραουνάκης, σημειώνοντας πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία».

Με ανακοίνωσή του στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρει:

«Λοιπόν, ομοθυμαδόν συντελεστές και παραγωγός αποφασίσαμε η σημερινή παράσταση της «Αντιγόνης» στη Νέα Μάκρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί. Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης… Λόγω πένθους είπε… Και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε… Ακυρώνεται λοιπόν η σημερινή για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη. Τον έψαξα στα τηλέφωνα και δεν έβγαινε… Κρίμα. Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία» έγραψε χαρακτηριστικά ο μουσικοσυνθέτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας