
Δωρεάν φωτογραφίες ταυτότητας για τους πυρόπληκτους
Δωρεάν φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας για τους πυρόπληκτους προσφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων
Στο πλευρό των πυρόπληκτων τάσσεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων, η οποία ανακοίνωσε ότι θα προσφερθεί να βγάλει δωρεάν φωτογραφίες αστυνομικής ταυτότητας για τους πολίτες των περιοχών που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές.
Η Ένωση αποφάσισε να προσφέρει δύο φωτογραφεία – ένα στην Ανατολική Αττική και ένα στην Δυτική Αττική – όπου θα μεταφέρονται εκεί οι πυρόπληκτοι από την Αστυνομία, και θα βγάζουν δωρεάν φωτογραφίες για τις αστυνομικές τους ταυτότητες.
Στην ανακοίνωση, τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους δύο συναδέλφους τους, για την στήριξή τους σε αυτή την πρωτοβουλία.
- Η στρατηγική της Άγκυρας αποδίδει: Βρίζει την Ουάσιγκτον αλλά αγοράζει την τεχνολογία της
- Ο αθόρυβος κίνδυνος της Τεχνητής Νοημοσύνης: Πώς η άριστη λειτουργία της διαβρώνει το κράτος
- Πώς τα social media «κλειδώνουν» απόψεις σε λίγα λεπτά – Μόλις 3 αναρτήσεις αρκούν για να αλλάξουν τη γνώμη σου
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τον Πελίστρι – Τι είπε ο μάνατζέρ του
- Επίθεση από χάκερς στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ – «Ένα ακόμα δείγμα του πώς εννοούσε η ΝΔ την Ελλάδα 2.0», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Κουπόνια τροφίμων έρχονται από Σεπτέμβριο – Οι δικαιούχοι και τα ποσά




