Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δε μετανιώνει για το χαστούκι της στον ισραηλινό στρατιώτη η Ταμίμι

Δε μετανιώνει για το χαστούκι της στον ισραηλινό στρατιώτη η Ταμίμι

«Πιστεύω ότι αυτή ήταν μια κανονική και φυσιολογική αντίδραση. Οποιοσδήποτε στη θέση μου μάλλον θα έκανε το ίδιο» δήλωσε η 17χρονη Παλαιστίνια

Αμετανόητη εμφανίστηκε για την πράξη της η έφηβη Παλαιστίνια, Άχεντ Ταμίμι, η οποία αφέθηκε ελεύθερη την Κυριακή, έπειτα από οχτώ μήνες φυλάκισης, επειδή χαστούκισε Ισραηλινό στρατιώτη.

«Πιστεύω ότι αυτή ήταν μια κανονική και φυσιολογική αντίδραση. Οποιοσδήποτε στη θέση μου μάλλον θα έκανε το ίδιο», δήλωσε η 17χρονη σήμερα μιλώντας σε δημοσιογράφους από τη Δυτική Όχθη.

«Και πιστεύω ότι δεδομένων των συνθηκών και της κατάστασης, ναι, το πιθανότερο είναι ότι ακόμη κι αν γνώριζα ότι θα μου κοστίσει οκτώ μήνες στη φυλακή, να το ξαναέκανα» πρόσθεσε η έφηβη Παλαιστίνια.

Όπως εξήγησε η ίδια, αισθανόταν «πολύ οργισμένη και θυμωμένη» όταν χτύπησε τον Ισραηλινό στρατιώτη επειδή ο έφηβος ξάδελφός της είχε τραυματιστεί σοβαρά από πλαστική σφαίρα του ισραηλινού στρατού.

«Έχασα ένα κομμάτι της ζωής μου, το κομμάτι της εφηβείας, το κομμάτι της παιδικής ηλικίας. Νιώθω ότι μου το άρπαξαν», κατέληξε η Άχεντ.

Η 17χρονη Άχεντ θεωρείται σύμβολο αντίστασης για τους Παλαιστίνιους, που διαμαρτύρονται κατά των ισραηλινών στρατευμάτων.

Το επεισόδιο, κατά το οποίο χειροδικεί τον Ισραηλινό στρατιώτη, είχε καταγραφεί σε βίντεο και αναμεταδόθηκε απευθείας μέσω Διαδικτύου από τη μητέρα της, μετατρέποντας τη νεαρή σε ηρωίδα για τον παλαιστινιακό λαό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024