Η Γιουβέντους συνεχίζει να ψάχνει ενίσχυση προκειμένου να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και τις επόμενες για αυτό και έχει καταθέσει πρόταση για τον πρώτο σκόρερ του Euro U19
Η Γιουβέντους έχει ήδη πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του καλοκαιριού αποκτώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στον Λεονάρντο Μπονούτσι.
Πέρα από τον Κριστιάνο και τον Ιταλό στόπερ η Γιουβέντους εμπλέκεται σε πολλά ακόμα σενάρια με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και ανερχόμενους νέους που στο μέλλον μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Ένας από αυτούς είναι και ο Φρανσίσκο Τρινκάο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο Euro U19 με την Πορτογαλία όπου και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ.
Ο Τρινκάο αγωνίζεται στην Μπράγκα κοστολογείται από την πορτογαλική ομάδα κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ ενώ από τη μεριά της η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν δίνει περισσότερα από 7.000.000.
Βέβαια μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία να αναφέρουν πως μπορεί ο Τρινκάο να αποκτηθεί και να μπει στα βαθιά και στην πρώτη ομάδα προκειμένου να είναι η επιλογή πίσω από τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.