Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίπαλός του πλέον η... κοινωνία

Αντίπαλός του πλέον η… κοινωνία

Όσοι γνωρίζουν τον πρωθυπουργό λένε ότι ίσως ποτέ άλλοτε δεν είναι τόσο πιεσμένος και στριμωγμένος όσο τώρα

Όσοι γνωρίζουν τον πρωθυπουργό λένε ότι ίσως ποτέ άλλοτε δεν είναι τόσο πιεσμένος και στριμωγμένος όσο τώρα. Χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, αναφέρουν, εκείνη η οίηση που τον συνόδευε τα τελευταία τριάμισι χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας, τότε που έλεγε πως δεν έχει πολιτικό αντίπαλο.

Πράγματι, όπως επισημαίνουν, αναφέρει ο Βηματοδότης, ο αντίπαλός του πλέον δεν είναι η ΝΔ, ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ή η Μαρέβα, ο Αδωνις, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, οι επιχειρηματίες, τα ΜΜΕ κ.τ.λ.) αλλά η ίδια η… κοινωνία. Σε αυτή θα πρέπει να λογοδοτήσει και δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Κανένα άλλοθι

Ξέρετε γιατί εμφανίζει την εικόνα του αποσταθεροποιημένου; Επειδή δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία ότι διαθέτει το άλλοθι της απουσίας εμπειρίας ή της ελλιπούς γνώσης. Δεν μπορεί πλέον, επισημαίνουν ακόμα και οι συνεργάτες του, να χρησιμοποιεί τη φράση «είχα αυταπάτες». Και τούτο επειδή κυβερνά 3,5 χρόνια.

Αρα, εάν ήθελε να κατεδαφίσει αυθαίρετα θα κατεδάφιζε (και όχι να εισπράττει απ΄αυτά τον ΕΝΦΙΑ), εάν ήθελε να εφαρμόσει τα σχέδια εκκένωσης περιοχών θα το έκανε. Εάν ήθελε να καρατομήσει και να αποδώσει ευθύνες, θα το έπραττε. Και όμως δεν έκανε τίποτα, παρά μόνον δηλώσεις κενού περιεχομένου, όπως ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη. Ωσάν η ανάληψη της «πολιτικής ευθύνης» να φέρνει πίσω τους 91 νεκρούς και τους αγνοούμενους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024