Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολιάζοντας τη χθεσινή επίσκεψη του Τσίπρα στο Μάτι είπε ότι πήγε από υποχρέωση

«Ο κ. Τσίπρας είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση  αντικειμενικά καθώς πλέον γνωρίζουμε ότι το σήμα του λιμενικού για νεκρούς δόθηκε στις 7. 08 μ.μ. και ο πρωθυπουργός μίλησε αρκετές ώρες μετά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ  διερωτήθηκε τι άλλη διασταύρωση ήθελε ο κ. Τσίπρας όταν το σήμα του λιμενικού έλεγε βρήκαμε νεκρό.

«Αν δεν τον είχαν ειδοποιήσει για το σήμα πρέπει να τους διώξει», σημείωσε.

Είπε ότι όταν φάνηκε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έπαιζε θέατρο στην πλάτη των νεκρών οι κυβερνητικοί παράγοντες έπεσαν σε σειρά αντιφάσεων και διαφορετικές εκδοχές σχετικά με το αν γνώριζαν για τους νεκρούς.

«Ο Τσίπρας γύρισε στις 8.30 μμ από τη Βοσνία λόγω των νεκρών. Χρονικά το σήμα του λιμενικού συνδέεται με την επιστροφή του από τη Βοσνία. Πέρυσι δεν γύρισε από τις διακοπές του, αλλά φέτος γύρισε αμέσως από τη Βοσνία. Δεν ήθελε να φανεί ότι την κρίσιμη ώρα έλειπε και έστησε αυτόν τον τραγέλαφο, την κοροϊδία του ελληνικού λαού», είπε.

Τόνισε ότι τόσο ο δήμαρχος Ραφήνας όσο ο ΣΚΑΪ είχαν μιλήσει για νεκρούς. «Αποδεικνύεται ότι γνώριζε για τους νεκρούς και έπαιζε θέατρο εις βάρος των νεκρών», είπε.

Για τη χθεσινή επίσκεψη του Τσίπρα στο Μάτι είπε ότι πήγε από υποχρέωση. «Δεν βγήκε στον κόσμο για να μην ζήσει την εμπειρία Καμμένου που τον έβριζε ο κόσμος. Συνεχίζει τη λογική του θεάτρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είπε τέλος ότι όταν μια πυρκαγιά υπερβαίνει τα όρια ενός δήμου την εντολή εκκένωσης δίνει η περιφέρεια, μετά από εισήγηση της πυροσβεστικής.

Για τα αυθαίρετα είπε ότι υπάρχουν από τον β’ παγκόσμιο πόλεμο και συνέχιζαν να νομιμοποιούνται και επί Τσίπρα.

«Είμαι κατά των αυθαιρέτων όμως το Μάτι με όσα αυθαίρετα είχε δεν κάηκε επί των προηγούμενων, επί Τσίπρα κάηκε. Γιατί ο Τσίπρας έχει διορίσει ανίκανους ανθρώπους. Σε τρία χρόνια η πυροσβεστική έχει αλλάξει τρεις αρχηγούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Είπε τέλος ότι όταν μια πυρκαγιά υπερβαίνει τα όρια ενός δήμου την εντολή εκκένωσης δίνει η περιφέρεια, μετά από εισήγηση της πυροσβεστικής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr