Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η παράκληση της οικογένειας των διδύμων που έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι

Η παράκληση της οικογένειας των διδύμων που έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι

Έκκληση να μην καλυφθούν με κανένα τρόπο από τα ΜΜΕ οι κηδείες των τεσσάρων αγαπημένων προσώπων της

Έκκληση να μην καλυφθούν με κανένα τρόπο από τα ΜΜΕ οι κηδείες των τεσσάρων αγαπημένων προσώπων της, και συγκεκριμένα των διδύμων κοριτσιών και των παππούδων τους, που κάηκαν στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, απευθύνουν η οικογένεια Φιλιπποπούλου και οι λοιποί συγγενείς της.

Με δεδομένο ότι η ιστορία των δίδυμων κοριτσιών συγκλόνισε το πανελλήνιο και έκανε το γύρο του κόσμου, η οικογένεια Φιλιπποπούλου, μεταξύ άλλων, εκφράζει τις ευχαριστίες της στα ΜΜΕ αλλά και σε όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση του προς εμάς και τη θλίψη του για τον χαμό των δίδυμων κοριτσιών.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που απέστειλαν προς την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.), το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (Ε.Φ.Ε.) και γενικά όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι γονείς των εννιάχρονων Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου και παιδιά των Φιλίππου και Σοφίας Φιλιπποπούλου, αναφέρουν:

«Εντός των επομένων ημερών και με το πέρας των απαιτούμενων διαδικασιών, θα κηδεύσουμε τα πολυαγαπημένα μας τέκνα, Σοφία και Βασιλική, και τους πολυαγαπημένους γονείς μας και παππού και γιαγιά αυτών, Φίλιππο και Σοφία Φιλιπποπούλου.

Όλοι εμείς και κάθε στενός συγγενής μας ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλον τον κόσμο για τη συμπαράστασή του προς εμάς και τη θλίψη του για τον χαμό αυτών.

Θα θέλαμε όμως, για πολύ προσωπικούς λόγους, οι Ενώσεις σας να απευθυνθούν και να ζητήσουν από τα μέλη τους να μην καταγράψουν την νεκρώσιμη ακολουθία, ο καθένας από τη δική του μεριά, και να αποφύγουν κάθε σχετικό ρεπορτάζ και δημοσίευμα, γιατί ο πόνος μας μεγαλώνει περισσότερο με αυτά.

Παρακαλούμε αυτήν τη συνειδητή επιθυμία μας να την αποδεχτείτε και από σεβασμό στη μνήμη των εκλιπόντων.

Κατανοούμε την ευαισθησία υμών και του απλού πολίτη, που θέλει πληροφόρηση και ενημέρωση, πλην όμως αυτήν τη στιγμή προέχει για εμάς η βαθιά θλίψη μας και θέλουμε ο τελευταίος αποχαιρετισμός να γίνει σε στενά οικογενειακά πλαίσια.

Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να μας φέρετε στη δύσκολη θέση να βλέπουμε και να ακούμε στιγμές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Τέλος, θέλουμε να σας δηλώσουμε ότι θα τιμήσουμε τη μνήμη τους με κάθε τρόπο και μέσο» λένε οι γονείς των ανηλίκων Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, παιδιά των Φιλίππου και Σοφίας Φιλιπποπούλου, και οι λοιποί στενοί συγγενείς τους».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024