Ο Δημήτρης Σταθόπουλος υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι οι κυβερνητικοί παράγοντες θα έπρεπε μετά από αυτήν την τραγωδία να βγουν με χαμηλά το κεφάλι και να που ευθέως ότι προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε

Λάβρος κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα εμφανίστηκε με άρθρο του στα ΝΕΑ ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστικών Υπαλλήλων σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο «υπουργός κ. Τόσκας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Πρώτα από τον ελληνικό λαό και σε δεύτερο χρόνο από τους πυροσβέστες, οι οποίοι πέφτουν με αυτοθυσία στη μάχη με τις φλόγες διακινδυνεύοντας τη ζωή τους επειδή δεν διαθέτουν τα απαραίτητα τεχνικά μέσα ακόμα και τον κατάλληλο ατομικό εξοπλισμό».

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι οι κυβερνητικοί παράγοντες θα έπρεπε μετά από αυτήν την τραγωδία να βγουν με χαμηλά το κεφάλι και να που ευθέως ότι προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε.

«Αλλά το να βγαίνουν και να λένε ότι δεν έγιναν λάθη, ότι δεν υπάρχουν ευθύνες και να προσπαθούν να καλυφθούν είναι προκλητικό όχι μόνο για τον ελληνικό λαό αλλά και για μας τους πυροσβέστες» προσθέτει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr