Πόσοι πραγματικά είναι οι αγνοούμενοι της τραγωδίας στο Μάτι;

Πόσοι πραγματικά είναι οι αγνοούμενοι της τραγωδίας στο Μάτι;

Είναι μόνον αυτοί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και βρίσκονται στο νεκροτομείο ή είναι περισσότεροι;

Tα ερωτήματα είναι αμείλικτα και φαίνεται πως δεν θα πάρουμε σύντομα απάντηση αφού όλοι οι αρμόδιοι είναι… απασχολημένοι να μας λένε πόσο καλά και έκαναν όλα και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα πόσοι είναι οι αγνοούμενοι.

Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους  88, ωστόσο την ίδια ώρα η πυροσβεστική υπηρεσία δίνει επίσημα 85 νεκρούς.

Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει καμία ιδέα για τον αριθμό των ανθρώπων που αγνοούνται τις τελευταίες έξι ημέρες από την χειρότερη τραγωδία που έπληξε την Αττική.

Εκτός αν ξέρουν και δεν το λένε… Τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

Η πυροσβεστική αρνείται πεισματικά να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Από την πρώτη στιγμή η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει αναλάβει την έργο της συλλογής στοιχείων των αγνοούμενων ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι σε θέση να «κλειδώσει» ένα σαφή αριθμό.

Απαράδεκτο είναι επίσης πως η μόνη προσέγγιση για τους αγνοούμενους είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι συγγενείς μπορούσαν να δίνουν στοιχεία για τους οικείους τους και να τους αναζητούν.

Την ίδια ώρα κατά πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί 45 σοροί μέχρι αυτή την ώρα ενώ ακόμη σπεύδουν συγγενείς προκειμένου να δόσουν δείγμα DNA αφού η διαδικασία των ταυτοποιησεων συνεχίζεται και σήμερα.

Να σημειώσουμε επίσης πως δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των ειδικών συνεργείων μέσα σε όλα τα καμμένα σπίτια, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν εκεί ή σε άλλα σημεία νεκροί.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr